Spoznajte našo ekipo

Spoznajte nas in ljudi, ki skrbijo, da vi dobite točno tisto, kar ste naročili
Hitra dostava
Kvalitetni izdelki
Varen nakup
Količinski popusti

Naša zgodba

Smo družinsko podjetje z 10 letno tradicijo. V tem času smo pridobili ogromno izkušenj na področju trženja in prodaje različnih skupin artiklov. Z veseljem lahko povemo, da v Sloveniji kot generalni zastopnik zastopamo proizvajalca medicinskega tekstila, obutve in pripomočkov v zdravstvu. Gre za premijsko znamko ELDAN.

Kot zastopnik za savinjsko, koroško, podravsko, pomursko, zasavsko in spodnje posavsko regijo, tržimo promocijski tekstil, delovna oblačila in obutev znamk MALFINI, RIMECK in BATA.

Kot PRO partner sodelujemo s podjetjem Extra-lux d.o.o., ki je eden večjih ponudnikov pisarniškega in promocijskega materiala v Sloveniji. V sklopu pisarniškega okolja imamo v ponudbi tudi ergonomske stole ERGOVISION.
O MK Plus

Kdo smo MK Plus?

Smo družinsko podjetje z 10 letno tradicijo. V tem času smo pridobili ogromno izkušenj na področju trženja in prodaje različnih skupin artiklov. Z veseljem lahko povemo, da v Sloveniji kot generalni zastopnik zastopamo proizvajalca medicinskega tekstila, obutve in pripomočkov v zdravstvu.
Preberite več

Izdelki, ki jih lahko kupite pri nas

MALFINI KATALOG

Preverite katalog

DELOVNA OBLAČILA RIMECK

Preverite katalog

DELOVNA OBUTEV BATA

Preverite katalog

KOLEDARJI in ROKOVNIKI

Preverite izdelke
ExtraLux
Ergovision

Ostanite na tekočem z novimi ponudbami.
Prijavite se na e-novice!

Vse pravice pridržane ©2024 MK Plus.

crossmenu
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0