Zasebnost in piškotki

MK Plus želi zagotoviti, da je vaša zasebnost zaščitena in ta pravilnik o zasebnosti se nanaša na to, kako se uporabljajo in ščitijo vse informacije, ki ste jih MK Plus posredovali z uporabo tega spletnega mesta. Vsi podatki, ki jih posredujete, bodo uporabljeni samo v skladu s to izjavo o zasebnosti pridobljenimi soglasji.

Ta pravilnik o zasebnosti ureja način, na katerega MK Plus zbira, uporablja, vzdržuje in razkriva informacije, zbrane od uporabnikov (»uporabnik«) na spletni strani in trgovini https://mkplus.si (»Spletna stran«). Ta pravilnik o zasebnosti velja za spletno mesto in vse izdelke in storitve, ki jih ponuja MK Plus.

Osebne identifikacijske informacije

Osebne identifikacijske podatke lahko pridobimo od uporabnikov na različne načine, med drugim, ko uporabnik obišče našo spletno stran, izpolni obrazec, opravi nakup, se registrira za uporabniški račun, se odziva na anketo, se naroči na novice in v povezavi z drugimi dejavnostmi kot so storitve, funkcije ali viri, ki jih objavimo na naši spletni strani. Obveščamo vas, da zbiramo (obdelujemo) vaše osebne podatke, ki smo jih pridobili:

 • ob registraciji uporabniškega račun za spletno trgovino in platformo (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefonska številka, IP naslov, ki pa je anonimiziran)
 • ob spletnem nakupu (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, naslov za dostavo, telefonska številka, podatki o času in predmetu nakupa, IP naslov, ki je anonimiziran)
 • ob morebitnih pritožbah, reklamacijah, uveljavljanju garancije in drugih zahtevkih (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefonska številka, podatki o času in vsebini ter o načinu reševanja teh zahtevkov, podatki o času in predmetu nakupa)
 • ob naročilu na e-novice (elektronski naslov, ime)

Varnost

Da bi preprečili vsakršen nepooblaščen dostop ali razkritje vaših podatkov, so bili izvedeni ustrezni elektronski, fizični in vodstveni postopki za zaščito informacij, ki jih zberemo na spletu, da zagotovimo njihovo varnost.

Osebne identifikacijske podatke bomo zbirali od uporabnikov samo, če nam te podatke prostovoljno predložijo. Uporabniki lahko vedno zavrnejo posredovanje osebnih identifikacijskih podatkov, vendar jim to lahko prepreči, da bi se udejstvovali v nekaterih dejavnostih, povezanih s spletnim mestom.

Neosebni identifikacijski podatki

Neosebne identifikacijske podatke o uporabnikih lahko zbiramo, kadar koli komunicirate z našo spletno stranjo. Neosebni identifikacijski podatki lahko vključujejo ime brskalnika, vrsto računalnika in tehnične podatke o uporabnikih, način povezave z našo spletno stranjo, kot so operacijski sistem in uporabljeni ponudniki internetnih storitev ter druge podobne informacije.

Pravica do izbrisa, pozabe in preklic soglasja

Vedeti morate, da imate po zakonu pravico od družbe zahtevati dostop do podatkov, njihov popravek, izbris ali omejitev obdelave ter pravico vložiti ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov in zahtevo za prenos osebnih podatkov.

Navedene pravice lahko uveljavljate z zahtevo, poslano na naslov MK Plus, Matija Serdoner s.p.,Miličinskega ulica 6, 3000 Celje,

oziroma

na e-naslov info@mkplus.si;

Piškotki spletnega brskalnika

Naša stran lahko uporablja “piškotke” za izboljšanje uporabniške izkušnje. Uporabniški spletni brskalnik namesti piškotke na svoj trdi disk za namene zapisovanja in včasih sledi informacijam o njih. Uporabnik se lahko odloči, da bo svoj spletni brskalnik nastavil, da zavrne piškotke ali vas opozori na pošiljanje piškotkov. Če to storite, upoštevajte, da nekateri deli strani morda ne bodo pravilno delovali.

Uporabljamo naslednje piškotke:

 • Obvezne (ti piškoti nam pomagajo, da je spletna trgovina in stran dosegljiva in si lahko zapomni vaše preference glede sprejetja piškotkov)
 • Analitične piškotke (ti piškoti nam pomagajo pri zbiranju podatkov, ki nam povedo koliko obiskovalcev pride na našo spletno stran in analizo prometa za izboljšanje uporabniške izkušnje)
 • Oglaševalske piškotke (ti piškotki se uporabljajo za vtičnike tretjih oseb, ki nam pomagajo pri zagotavljanju raznoraznih funkcionalnosti na naši spletni strani in platformi. Lahko jih tudi izključite, vendar se lahko zgodi, da kakšna zanimiva in uporabna funkcionalnost ne bo delovala)
 • Piškotki socialnih omrežij (le ti nam zagotavljajo, da lahko naše vsebine delite naprej, hkrati pa nam omogočajo tudi, da vam lahko predvajamo video posnetke, ki so naloženi na druge platforme kot na primer YouTube, ali Vimeo).

Kako uporabljamo zbrane informacije

MK Plus zbira in uporablja uporabnikove osebne podatke za naslednje namene:

 • zboljšati storitve za stranke. Vaše informacije nam pomagajo učinkoviteje odgovoriti na vaše podporne zahteve in potrebe po podpori.
 • Za prilagoditev uporabniške izkušnje. Podatke lahko uporabimo za razumevanje, kako naši uporabniki kot skupina uporabljajo storitve in vire, ki so na voljo na naši strani.
 • Za izboljšanje naše spletne strani. Nenehno si prizadevamo izboljšati ponudbe naših spletnih strani na podlagi povratnih informacij, ki jih prejmemo od vas.
 • Za upravljanje vsebine, promocije, ankete ali druge funkcije spletnega mesta. Za pošiljanje tem uporabnikom, za katere so se strinjali, da jim jih pošljemo in za katere menimo, da jih bodo zanimale.
 • Pošiljanje periodičnih e-poštnih sporočil

E-poštni naslovi uporabnikov zagotavljajo obdelavo naročil, uporabijo se le za pošiljanje informacij in posodobitev, ki se nanašajo na njihov naročilo. Lahko se uporablja tudi za odzivanje na njihove poizvedbe in / ali druge zahteve ali vprašanja. Če se uporabnik odloči, da se bo v našem poštnem seznamu prijavil na novice, bo prejel e-poštna sporočila, ki lahko vsebujejo novice, posodobitve, povezane izdelke ali storitve podjetja itd. Če se uporabnik kadar koli želi odjaviti od prejemanja prihodnjih e-poštnih sporočil, se lahko odjavi na dnu vsakega e-poštnega sporočila.

Kako zaščitimo vaše podatke

Sprejemamo ustrezne postopke zbiranja, shranjevanja in obdelave podatkov ter varnostne ukrepe za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, spreminjanjem, razkritjem ali uničenjem vaših osebnih podatkov, uporabniškega imena, gesla, podatkov o transakcijah in podatkih, shranjenih na naši spletni strani. Občutljiva in zasebna izmenjava podatkov med spletnim mestom in njenimi uporabniki se zgodi prek zaščitenega komunikacijskega kanala SSL.

Skupna raba osebnih podatkov

Ne prodajamo, ne trgujemo in ne izposojamo uporabniških osebnih identifikacijskih podatkov drugim. Za splošne namene, ki smo jih opisali zgoraj, lahko posredujemo splošne skupne demografske podatke, ki niso povezani z osebnimi identifikacijskimi podatki o obiskovalcih in uporabnikih našim poslovnim partnerjem, zaupnim podružnicam. Uporabljamo ponudnike storitev tretjih strank, ki nam pomagajo upravljati naše poslovanje in spletno mesto ali upravljati dejavnosti v našem imenu, kot so pošiljanje glasil ali anket. Vaše podatke lahko delimo s temi tretjimi osebami za te omejene namene, pod pogojem, da ste nam dali vaše dovoljenje, da vam le te pošiljamo.

Spletne strani tretjih oseb

Uporabniki lahko na naši spletni strani najdejo oglaševanje ali drugo vsebino, ki povezuje spletna mesta in storitve naših partnerjev, dobaviteljev, oglaševalcev, sponzorjev, licenc in drugih tretjih oseb. Ne nadzorujemo vsebine ali povezav, ki se pojavljajo na teh spletnih mestih, in ne odgovarjamo za prakse, ki jih uporabljajo spletna mesta, povezana z našo spletno stranjo ali z nje. Poleg tega se lahko te spletne strani ali storitve, vključno z njihovo vsebino in povezavami, stalno spreminjajo. Ta spletna mesta in storitve imajo lahko svoje lastne pravilnike o zasebnosti in pravilnike o storitvah za stranke. Brskanje in interakcija na kateri koli drugi spletni strani, vključno s spletnimi mesti, ki so povezane z našo spletno stranjo, je povezana s pravilniki tistega spletnega mesta.

Skladnost z otrokovim spletnim aktom o varstvu zasebnosti

Še posebej pomembno je varovanje zasebnosti mladih. Zaradi tega nikoli ne zbiramo ali vzdržujemo informacij na naši spletni strani od tistih, za katere dejansko vemo, da so pod 13 let in nobeden del našega spletnega mesta ni strukturiran, da bi pritegnil osebe pod 13 letom.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

MK Plus ima diskrecijsko pravico, da kadarkoli posodobi to politiko zasebnosti. Ko to storimo, objavimo obvestilo na glavni strani naše strani, posodobimo datum na dnu te strani ali pa obvestimo uporabnike po e-pošti. Vi soglašate in se strinjate, da je vaša odgovornost redno pregledovati to politiko zasebnosti in se zavedati sprememb.

Vaše sprejemanje teh pogojev

Z uporabo te strani označite, da ste sprejeli ta pravilnik na https://www.mkplus.si. Če se ne strinjate s tem pravilnikom, prosimo, ne uporabljajte naše strani. Vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta po objavi sprememb tega pravilnika se šteje za vašo sprejetje teh sprememb. Hkrati pa lahko vedno zahtevate, da se vaše podatke izbriše ali prekličete soglasje za uporabo vaših podatkov.

Roki hrambe osebnih podatkov

MK Plus bo obdeloval vaše osebne podatke v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za dosego zasledovanega cilja, v primeru pridobljenih osebnih podatkov na podlagi privolitev, pa do preklica, razen v primerih, ko je rok hrambe osebnih podatkov določen z zakonom. V slednjih primerih bomo podatke hranili v skladu z zakonsko obveznostjo.

Nastavitve brskalnikov za zavračanje piškotkov

Vsi moderni in uporabljani brskalniki omogočajo nastavitev, ki vam omogoča, da takoj zavrnete vse piškotke določenega spletnega mesta.

Na ta način bo vaš vsak obisk zabeležen kot prvi obisk in vedno boste morali odkljukati obvestilo o piškotkih, ki se pojavi ob obisku.

Nastavitve najdete na naslednjih povezavah:

Mozzila Firefox

Internet Explorer

Google Chrome

Microsoft Edge

Opera

Safari

Stik z nami

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, praksi te strani ali vaših odnosih s to spletno stranjo, nas kontaktirajte na:

Info@mkplus.si

WooCommerce

Usage

We use WooCommerce for upravljanje spletne trgovine. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Funkcionalni

Name
Retention
session
Function
Store items in shopping cart
Name
Retention
persistent
Function
Name
Retention
session
Function
Store performed actions on the website
Name
Retention
session
Function
Store performed actions on the website

WordPress

Usage

We use WordPress for razvoj spletne strani. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Funkcionalni

Name
Retention
session
Function
Store user preferences
Name
Retention
none
Function
Check if cookies can be placed

Purpose pending investigation

Name
Retention
Function

Stripe

Usage

We use Stripe for obdelavo plačil. Read more

Sharing data

For more information, please read the Stripe Privacy Statement.

Funkcionalni

Name
Retention
1 year
Function
Provide fraud prevention
Name
Retention
30 minutes
Function
Provide fraud prevention

Automattic

Usage

We use Automattic for razvoj spletne strani. Read more

Sharing data

For more information, please read the Automattic Privacy Statement.

Statistika

Name
Retention
session
Function
Store a unique user ID

Google reCAPTCHA

Usage

We use Google reCAPTCHA for spam prevention. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google reCAPTCHA Privacy Statement.

Oglaševanje/Sledenje

Name
Retention
session
Function
Filter requests from bots
Name
Retention
session
Function
Filter requests from bots
Name
Retention
persistent
Function
Filter requests from bots

Miscellaneous

Usage

Sharing data

Sharing of data is pending investigation

Purpose pending investigation

Name
ssPanelHeight
Retention
Function
Name
google_current_cue
Retention
Function
Name
ssPanelLeft
Retention
Function
Name
ss-slider-editor-popup34
Retention
Function
Name
API_BASE_URL
Retention
Function
Name
ssPanelTop
Retention
Function
Name
youtube_current_cue
Retention
Function
Name
optimisationio_addon_active_tab[cache-performance
Retention
Function
Name
current_cue
Retention
Function
Name
Retention
Function
Name
optimisationio_stats_tab
Retention
Function
Name
optimisationio_addon_active_tab[wp-disable
Retention
Function
Name
csLastPath
Retention
Function
Name
API_STATUS
Retention
Function
Name
tco_ui
Retention
Function
Name
preferred_location
Retention
Function
Name
API_READY
Retention
Function
Name
current_user
Retention
Function
Name
nextendsession
Retention
Function
Name
oxy-modal-79-108-last-shown-time
Retention
Function
Name
complianz_policy_id
Retention
365 days
Function
Name
complianz_consent_status
Retention
365 days
Function
Name
cmplz_marketing
Retention
365 days
Function
Name
mailerlite:webform:shown:3339763
Retention
Function
Name
tk_qs
Retention
Function
Name
_grecaptcha
Retention
Function
Name
oxy-modal-142-1711-last-shown-time
Retention
Function
Name
wp-api-schema-modelhttps://mkplus.si/wp-json/wp/v2/
Retention
Function

Vse pravice pridržane ©2021 MK Plus.

crossmenu
Košarica
Trenutno je košarica prazna!
Nadaljuj nakupovanje
0